Улеснете Вашите Сделки С Недвижими Имоти
С Електронно Подписване На Документи

Добре дошли в МайХоумс,  ние сме тук, за да ви запознаем с възможността при извършване на някои от  сделките
с недвижими имоти – електронното подписване на документи.

Защо Електронно Подписване На Документи?

Бързина И Ефективност

Традиционното подписване на документи на хартиен носител може да бъде бавно и тромаво. С електронно подписване на документи можете да извършвате транзакции за част от времето, което би отнело с физическа документация. Кажете сбогом на дългите забавяния.

Удобство

Подписвайте документи от всяко място, по всяко време, на всяко устройство с достъп до интернет. Край на насрочването на срещи или бързането към офиса. Независимо дали сте у дома, в колата си или на почивка, можете да сте в крак със своите сделки с недвижими имоти без усилие.

Подобрена Сигурност

 Електронните подписи са правно обвързващи и  идват с вградени мерки за удостоверяване, осигурявайки ниво на сигурност, което е трудно постижимо с писалка и хартия. 

Как Работи?

 • Подготовка на документи: Нашите консултанти ще подготвят всички необходими документи за вашата сделка.
 • Цифрова доставка: Ще получите имейл или известие с връзка за защитен достъп до вашите документи.
 • Електронен подпис: Щракнете, подпишете и сте готови! Вашият електронен подпис е правно обвързващ и признат в целия свят.
 • Незабавно потвърждение: Получавате незабавно потвърждение на подписания документ и копие ще бъде сигурно съхранено за вашите записи.

За кои документи Можете Да Си Спестите Пътуването
Като Подпишете Онлайн

 • Договор за посредничество – можете да ни възложите да Ви съдействаме за покупката, продажбата или отдаването/наемането на имот, като подпишете договора си с МайХоумс ЕООД от разстояние;
 • Договор за депозит/гаранция – след избор на имот за покупка/продажба и уточняване на параметрите на Вашето предложение, можете да разпишете електронно Договора за депозит – за да потвърдите сериозното си намерение;
 • Предварителен договор за покупко-продажба – след уточняване параметрите на сделка за покупко-продажба и съгласуване текста на договора чрез Вашият консултант в МайХоумс ЕООД, можете да разпишете своя Предварителен договор от всяка точка на света;
 • Договор за наем – при договорени условия за сделка за наем, но невъзможност от Ваша страна да присъствате лично, можете да подпишете дистанционно Договора за наем, предварително съгласуван с Вас.

Стъпки за Снабдяване С Електронен Подпис Изцяло Онлайн И Напълно Безплатно*

В няколко лесни стъпки можете да се сдобиете със своя електронен подпис от Evrotrust:

 • През мобилно устройство последвайте този линк: линк. Той ще Ви отведе в Google Play или App Store в зависимост от телефона, който ползвате. От там можете да свалите приложението на Evrotrust за електронно подписване на документи.
 • След като го свалите, следват няколко прости стъпки за идентификация и осигуряване на Вашата сигурност. Стъпките можете да следвате директно в приложението.
 • Когато свалите приложението, Вашият брокер ще Ви изпрати необходимите документи, които изискват Ваш подпис в pdf-файл.
 • Вие ще можете да го подпишете дистанционно през приложението на Evrotrust и да го върнете към МайХоумс ЕООД, след което ще получите Вашия електронно разписан екземпляр.

*Първите 3 разписани от Вас документа за срок от 1 година са безплатни. Ако желаете да продължите да ползвате електронния подпис, можете да се абонирате за един от двата достъпни плана – бизнес или неограничен, в зависимост от честотата на използване. Единият включва 5 подписвания или идентификации на месец, а другият – неограничен брой.