Нашата мисия

Мисията на MyHomes е да помага на своите клиентите да постигнат целите си, като се съобразява с техния интерес, разбира техните нужди и отговаря на техните очаквания.

Ние предлагаме творчески, практични решения, с акцент върху ефективната комуникация, отзивчивостта и вниманието към детайлите.

Ние работим усилено за успеха на нашите клиенти, за да предоставяме навременни консултански услуги, като поддържаме най-високите стандарти за професионална почтеност.


Нашата визия
Нашата визия е да бъдем агенция за недвижими имоти в крак със съвременнните тенденции на бранша и с която съвременния бизнес да се асоциира.


Нашият екип
Притежава гъвкав подход, който отговаря на нуждите на клиентите, като към качествено предлаганите услуги им предлага отлично отношение и всеотдайност.

MyHomes e компания, която се отличава с професионално обучен екип, който успява да съдействаме бързо и ефективно на клиентите да закупят или отдадат своя имот при най-добри условия. Успехът ни се дължи на силна ангажираност, адаптивност към различни ситуации и изключителна мотивираност на всеки един от членовете на екипа.

Нашите ценности
Консултантите на MyHomes печелят доверието и уважението на клиентите си с отдаденост, постоянен ангажимент към обслужване на най-високо ниво, експертиза и почтеност.

Нашите ценности обуславят принципите на екипа ни за поведение към нашите клиенти и партньори.


Коректност
Ние гарантираме спазването на поетите ангажименти. Коректно и регулярно ще предоставяме информация към Вас, за да изградим точни и прозрачни взаимоотношения.


Доверие
Открито и лоялно подхождаме към нашите клиенти. Закупуването или продаването на имот е важен процес, в който вярваме, че трябва да ви придружава доверен партньор, който ви гарантира сигурност и почтеност.


Уважение 
Искрено оценяваме мнението и отношението, което Вие имате към нашите услуги. Зачитаме Вашето време и ще се постараем да оправдаем очакванията Ви. 

Адаптивност
Ние сме устойчиви като екип и знаем, че утрешният ден носи промени. Със своя професионализъм и експертиза, имаме умението да се приспособяваме към промените на пазара и към Вас, защото сме гъвкави и отлично познаваме стремежа към самоусъвършенстване. 

Екипност
 Работим в екип и споделяме време, ресурси, знание и опит, за да осигурим на нашите клиенти най-високо ниво на обслужване. Заедно правим една сигурна инвестиция за Вашето бъдеще.


Нашите цели
 Да помагаме на всеки да се сдобие със собствен дом - било то първо жилище, смяна с по-подходящо такова или втори дом, вила или ваканционен имот. Защото животът е динамичен и жилищните нужди на съвременния човек се променят.
 Да даваме възможност за покупка на имоти ново строителство и чрез консултиране на инвеститорите относно вашите конкретни жилищни нужди и предпочитания. Технологиите се развиват, новото винаги е по-качествено и всеки трябва да има достъп до отлични нови жилища.
Да оценяме подобаващо и обективно качествата на имотите и споделяме с вас всички техни плюсове и минуси. Правим максимално подробна презентация на всеки имот - чрез описание, снимков и видео материал, както и виртуални обиколки, за да можете да сте максимално добре информирани.
Да работим за постигането на най-добри цени и най-изгодни условия за клиентите ни. Защото инвестицията трябва да бъде разумна!
Да защитаваме интереса на клиентите си, осигурявайки им всички необходими услуги под един покрив.
Покупката на имот изисква цялостно съдействие и подкрепа не само преди сделката, но и след това! Купувате, продавате, наемате или отдавате имот - ние ще ви представляваме и ще направим необходимото за да постигнете най-добра сделка, чрез ефективен маркетинг и сериозни преговори.
Да се отнасяме с внимание и високо уважение към клиентите си. Стремим се целият процес на покупка, продажба или наем на имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес.
От първото запитване, което ни изпратите, ние започваме да работим за изграждане на доверие у вас. Защото доверието в партньора ви е задължително, когато правите сериозна инвестиция